Returrätt i korta drag Returrätt/Ångerrätt

Kontakta alltid Anna Boussard Design innan du returnerar några varor. Du har som privatperson, enligt distansavtalslagen, alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller ej på specialbeställda varor. 

Om varorna skulle ha blivit skadade i transporten till dig, kontakta oss omedelbart så löser vi det. 


Villkor

Ångerrätten börjar gälla från den dag du mottagit varan. Varan måste vara oanvänd och i nyskick. Tänk på att paketera returnerade varor på ett sätt som gör att de inte skadas i transporten tillbaka till oss, använd gärna samma kartong/kuvert som varan kom i. Glöm inte att bifoga dina uppgifter i returförsändelsen. Returfrakten betalas av kunden och återbetalas ej. 

Så snart vi mottagit din returförsändelse, krediterar vi din betalning.


Transportskador, fel vara eller har varan kommit bort i posten?

Om leveransen inte kommit fram till dig inom rimlig tid, du har fått fel vara eller om du upptäcker en skada på varan, kontakta alltid oss på hej@annaboussard.com så löser vi det! Naturligtvis står vi för eventuell returfrakt i de fall vi levererat fel vara eller om varan du fått är skadad. 


Outhämtade paket

För outhämtade paket debiterar vi en hanteringsavgift, f.n. 200 kr. Normalt sett ligger försändelser kvar på utlämningsstället i 14 dagar, sedan går de tillbaka till avsändaren.  


Kontakta oss: hej@annaboussard.com